Hoe jij binnen één minuut je btw-aangifte regelt

Het is 11 uur in de avond en je zet je zesde kop koffie voor de dag. Eigenlijk zou je allang willen slapen, want over 6 uur gaat de wekker weer voor een nieuwe klus. Maar de btw-aangifte moet vandaag de deur uit, anders ben je te laat. Snel raap je de laatste facturen bij elkaar. Om 5 voor 12 ‘s avonds verstuur je met enige aarzeling de btw-aangifte. Zo, dat zit erop. Je kruipt enigszins voldaan je bed in. Vredig ga je richting dromenland. Je voelt je lichaam zwaarder worden… Je gedachten lijken als wolkjes voor de zon te verdwijnen… Alles is goed… Oh nee! De laatste factuur van je leverancier vergeten.


Hoeveel tijd besteden vakmannen aan hun btw-aangifte?


Het grootste gedeelte van alle vakmannen geeft aan veel tijd kwijt te zijn aan de btw-aangifte. Gemiddeld kost dit al snel zo’n twee uur. Als je per kwartaal aangifte doet, ben je al snel een hele dag in het jaar kwijt aan de btw-aangifte. Je wilt er namelijk voor zorgen dat alle gegevens kloppen en het controleren hiervan kost gewoon veel tijd. Twee uur klinkt misschien al als veel tijd, maar in sommige gevallen duurt het nóg langer. Wanneer je tot het laatste moment wacht om al je administratie te verwerken, kan het snel een aantal dagen duren voordat je met de btw-aangifte kan beginnen. Zonde van je tijd.


Op deze manier regel jij supersnel je btw-aangifte


Jij wilt snel je btw-aangifte doen en eenvoudig je administratie bijhouden. Maar bovenal wil je rustig in slaap kunnen vallen en geen onzekerheid of stress meer ervaren. De titel van dit artikel klinkt daarom als muziek in de oren. Is dat mogelijk? Jazeker! Het beste van dit alles: de oplossing is gratis als jij in de afgelopen 15 maanden gestart bent met ondernemen. Blijf vooral nog even lezen om erachter te komen wat de oplossing precies is. Naast het feit dat jij binnenkort je klanten verbaast met al die extra vrije tijd, zitten er nog meer voordelen in deze trukendoos. Zo doe je foutloos je btw-aangifte en beschik je over een overzichtelijke boekhouding voor het geval de Belastingdienst dit komt controleren. Je hebt dan niet alleen binnen één minuut je btw-aangifte gedaan, maar je weet ook dat de btw-aangifte klopt. Hoe fijn is dat?


Een woord van onze partner e-Boekhouden.nl


Laten we nu het konijn uit de hoge hoed toveren. Om snel btw-aangifte te doen is het belangrijk dat je beschikt over een goed online boekhoudprogramma. Met e-Boekhouden.nl doe jij namelijk binnen één minuut je btw-aangifte. e-Boekhouden.nl laadt automatisch de gegevens van je boekhouding in. Zo weet je dat alle gegevens op de juiste plek staan voor de btw-aangifte. Nog een laatste check en de btw-aangifte wordt direct naar de Belastingdienst gestuurd. En laten we nog even terugkomen op het beste van alles: als starter kan je 15 maanden gratis boekhouden met e-Boekhouden.nl. Activeer nu je proefaccount, dit is 100% gratis en vrijblijvend.

Vragen? Bel voor een gratis adviesgesprek

Loek Thijssen
Loek Thijssen
Blogger en schrijft regelmatig over ondernemerschap, tips voor (startende) zzp'ers. Loek is werkzaam bij e-Boekhouden en hier verantwoordelijk voor marketing en partnerships.

Onze nieuwste artikelen

Like ons op Facebook